Contactați-ne 0(60) 360 737

Despre noi

Să ne cunoaștem! Mă numesc Aurel Cațer și până la înființarea propriei mele afaceri am lucrat în domeniul marketingului începând cu anul 2008, ocupând poziții de conducere la Nova Porta, Dina Cociug, Conluxart, Tagaer și Emigrare.md.

Obținând tot mai multă experiență, cele mai bune rezultate și cifre din diferite domenii de afaceri, am înțeles superputerea mea profesională și obiectivul global al activității mele: să fiu un catalizator. Un catalizator al ideilor, strategiilor, creativității, creșterii și succesului companiilor.

Adesea pare (și chiar se întâmplă) că activitatea unui specialist în marketing se limitează la publicitate, care oferă „ceva imens” și nimeni nu vrea să fie responsabil pentru vânzări.

Аурел Кацер
классную команду настоящих маркетологов

Dar am adunat o echipă excelentă de adevărați specialiști în marketing, care dețin magia vânzărilor și știu că aceasta se ascunde în strategie și informație :)

Fiecare dintre noi a văzut pe propria piele cât de mult influențează marketingul afacerile, transformând companiile în branduri și schimbând scala oricărei activități.

Unindu-ne, am adus la viață partenerul tău de marketing - Rating Point. Acum trăiești într-o lume în care cercetarea afacerii tale poate deveni o aventură, iar marketingul - artă. O lume în care fiecare cifră va avea propria sa poveste, iar fiecare poveste - propriul său succes.

Îmi pare bine să ne cunoaștem!

Наши кейсы