Contactați-ne 0(60) 360 737

Cercetare de marketing

Serviciul de cercetare de marketing constă într-o analiză comprehensivă a domeniului afacerii dvs., a companiei și a mediului său, cu scopul de a identifica strategii eficiente de promovare și creștere.

Este recomandat să se efectueze periodic o astfel de cercetare pentru orice afacere, în special în etapele cheie de dezvoltare: intrarea pe piață, lansarea unui nou produs sau serviciu, rebrandingul, extinderea prezenței teritoriale sau determinarea poziționării.

În decursul unei luni, vă oferim rezultatele a peste opt etape de analiză profundă, împreună cu un plan de promovare și un buget.

Cercetare de marketing

Etapele

01.

După primirea cererii, vă trimitem un chestionar pentru completare. Acesta este necesar pentru înțelegerea obiectivului și obținerea informațiilor cheie despre compania dvs. și accesul temporar la conturile dvs. de publicitate.

02.

După primirea chestionarului, începem cercetarea. În decurs de patru săptămâni de lucru, comunicăm strâns cu dvs. și cu specialiștii dvs. pentru a obține cele mai precise rezultate.

03.

La sfârșitul celor patru săptămâni, vă invităm pe dvs. și pe specialiștii dvs. de marketing la o prezentare a cercetării. Vă recomandăm să nu aveți alte întâlniri importante în acea zi, deoarece discuția este voluminoasă și poate dura câteva ore. De partea noastră, ne străduim să vă prezentăm în mod succint principalele rezultate.

04.

După discuție, facem ajustări la cercetare (dacă este cazul) și vă trimitem prezentarea cercetării în format PDF.

Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point
Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point

Ce include cercetarea de marketing

Analiza marketingului companiei dvs.:

Evaluarea strategiilor actuale de marketing, tactici și canalele de comunicare ale companiei dvs. Studierea surselor de atragere a clienților și a feedback-ului pentru optimizarea eforturilor de marketing.

Analiza și segmentarea publicului țintă:

Studiul audienței țintă, a nevoilor, preferințelor și comportamentului său. Segmentarea corectă a publicului țintă în funcție de rezultatele analizei companiei.

Analiza competitorilor:

Studierea strategiilor și tacticii de marketing ale principalilor competitori pentru identificarea punctelor lor forte și slabe.

Analiza matricei de servicii

Evaluarea portofoliului de servicii, a corespondenței acestuia cu nevoile pieței și a propunerilor pentru extinderea acestuia.

Determinarea canalelor de promovare

Identificarea tuturor canalelor posibile și evidențierea celor mai eficiente canale de comunicare și vânzare pentru compania dvs.

Evaluarea activității departamentului de vânzări al companiei și a concurenților săi

Realizarea unor apeluri către clienții care au făcut achiziții de la companie și cei care nu au ajuns la aceasta

Dezvoltarea entonelui de vânzări

Dezvoltarea unui model de entonel de vânzări pentru optimizarea conversiilor și îmbunătățirea interacțiunii cu clienții

Planificare și bugetare pentru promovare

Dezvoltarea de acțiuni, campanii publicitare, conținut și acțiuni specifice într-un anumit interval de timp. Distribuirea bugetului pentru implementarea strategiilor de marketing

Recomandări valoroase pentru creativitate și concluzii

Oferirea de recomandări valoroase și concluzii bazate pe cercetarea efectuată pentru optimizarea eforturilor de marketing ale companiei dvs.

Costul serviciului

“Cercetare de marketing”

START
Pretul: 4 500 euro
1 oraș
5 concurenți
1 PV(puncte de vânzare) - Client
Plan de promovare 6 luni
STANDART
Prețul: 5 850 euro
1 oraș
5 concurenți
2-3 PV(puncte de vânzare) - Client
Plan de promovare 12 luni
Premium
Prețul: 8 900 euro
1-3 orașe
7 concurenți
4-6 PV(puncte de vânzare) - Client
Plan de promovare:
Supravegherea autorului:
12 luni
1 lună
INDIVIDUAL
Prețul: în dependență de tipul serviciului ales
Oferim soluții personalizate pentru necesitățile dvs. Aceasta ar putea fi o măsurare separată CJM sau CSI/NPS, de exemplu.Vom oferi cea mai bună ofertă de preț conform cerințelor dvs.
Avem experiență în cercetarea piețelor americane și europene. Vom lua în considerare cererile de cercetare din afara Republicii Moldova
Scopul nostru este să furnizăm indicatori concreți care vor ajuta la determinarea situației reale a companiei dvs. și să dezvoltăm o strategie de creștere eficientă pas cu pas. Contactați-ne pentru a vă amplifica influența pe piață și pentru a vă diferenția calitativ de concurență!

Alte servicii