Contactați-ne 0(60) 360 737

Auditul Companiei

Acest serviciu constă într-o analiză cuprinzătoare a companiei dvs. Auditul ajută în cazul performanțelor scăzute ale campaniilor publicitare, pozițiilor slabe ale site-ului în rezultatele căutării și a pierderilor ridicate de clienți într-una dintre etapele tranzacției. În decurs de cinci zile, efectuăm un audit în trei domenii-cheie, care ajută la identificarea problemei și la propunerea unor acțiuni specifice pentru remedierea acesteia.

Auditul Companiei

Etapele

01.

După primirea cererii, vă trimitem un chestionar pentru completare. Acesta este necesar pentru înțelegerea obiectivului auditului, obținerea informațiilor cheie despre compania dvs. și accesului temporar la conturile dvs. de publicitate.

02.

După primirea chestionarului, lucrăm la auditul companiei dvs. în decurs de 5 zile lucrătoare.

03.

În a 6-a zi, vă invităm pe dvs. și pe specialiștii dvs. de marketing la o prezentare cu rezultatele auditului. Răspundem la întrebările dvs. și vă ajutăm cu strategia ulterioară.

04.

După întâlnire, vă trimitem prezentarea finală în format PDF.

Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point
Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point Rating Point

Ce include auditul

Analiza pâlniei de vânzări

Evaluarea costului per click, conducere și achiziție (CPC, CPL, CPA): Analizăm eficacitatea strategiei dvs. de publicitate, determinând costul fiecărui pas al pâlniei de vânzări și identificând potențialul pentru reducerea costurilor și creșterea ROI-ului.

Analiza valorii medii a bonului: Examinăm structura vânzărilor și identificăm oportunități pentru creșterea valorii medii a bonului fiscal, creșterea volumului mediu de vânzări și îmbunătățirea indicatorilor financiari.

Revizuirea sistemului de management al clienților (CRM): Evaluăm eficacitatea utilizării sistemului CRM, identificăm posibile îmbunătățiri și oferim recomandări pentru optimizarea gestionării bazei de clienți.

Evaluarea timpului de reacție: Analizăm timpul de reacție la solicitări și lead-uri, identificând punctele slabe în procesul de procesare a cererilor. Dezvoltăm strategii pentru îmbunătățirea timpului de răspuns.

Verificarea eficacității scripturilor de vânzare: Analizăm scenariile de vânzare și apeluri telefonice, evaluăm eficacitatea acestora și oferim recomandări pentru optimizarea scripturilor și a abordărilor în negocieri.

Evaluarea activității specialiștilor companiei la punctele de vânzare prin intermediul cumpărătorului secret: Realizăm achiziții secrete în punctele de vânzare, urmate de analiza activității specialiștilor companiei. Identificăm oportunități pentru îmbunătățirea calității serviciilor și a experienței clienților.

Marketing digital

Analiza conturilor de publicitate Google ADS și META ADS: Examinăm cu atenție eficacitatea campaniilor dvs. de publicitate și identificăm metricii-cheie, oferind strategii pentru creșterea conversiilor și reducerea costurilor.

Evaluarea eficacității site-urilor de agregare: Analizăm prezența dvs. pe site-urile de agregare și evaluăm cât de eficiente sunt pentru atragerea potențialilor clienți și a vânzărilor.

Realizarea analizei SEO a site-ului dvs.: Efectuăm o analiză SEO cuprinzătoare a site-ului dvs., evaluând vizibilitatea sa în motoarele de căutare și oferind recomandări de optimizare pentru îmbunătățirea pozițiilor în rezultatele căutării.

Evaluarea percepției mărcii

Evaluarea recenziilor și comentariilor despre compania dvs.: Analizăm recenziile și comentariile despre compania dvs., folosind diverse surse și metode de marketing. Identificăm reputația și oferim recomandări pentru comunicarea cu publicul țintă.

Analiza conținutului în rețelele sociale: Examinăm prezența dvs. în rețelele sociale, analizăm conținutul și oferim recomandări pentru îmbunătățirea strategiei SMM.

Costul serviciului

“Auditul Companiei”

Scopul nostru este să oferim o imagine completă a situației actuale a companiei dvs. pe piață și să furnizăm recomandări practice pentru îmbunătățire.

Contactați-ne pentru a începe procesul de analiză, care va crește indicatorii cantitativi ai companiei dvs.!

  • Preț:1100 €
  • Dezvoltare:5 zile lucrătoare

Alte servicii